L' imperialisme en 1970 - Jalée, Pierre (Paris : Maspero, 1969)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: technologische vooruitgang; marxistische economie; Neo-kapitalisme; Nieuwe Wereldorde; economie; kapitalisme; derde wereld