Arbeidersleven in Nederland. - Sociaaldemocratische Arbeiderspartij. Ned. Verbond van Vakvereenigingen ([S.l.] : SDAP en het Ned. Verbond van vakvereenigingen, 1908)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; nachtarbeid; sociaaldemocratie; kinderarbeid; arbeidsduur