Kapitaal en arbeid - wetenschap en geloof. - Girou, A.J. (Brussel : Les signes des temps)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; antisocialisme; theologie