De vrede in prent : politieke karikaturen uit verschillende landen. - Feith, Jan (Amsterdam : Scheltens & Gil, 1924)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; internationale politiek; grafische kunsten; vrede; politieke satire