23e Syndikaal Kongres gehouden op 2, 3 en 4 augustus 1924 in het Volkshuis te Brussel : stenografisch verslag - Mertens, Corneel; Syndikale Kommissie van België (Brussel : Syndikale Kommissie van België, 1924)
Fonds Perrone
Nederlands
Monografie