Democratie en socialisme. - Magits, Leo (Deurne-Antwerpen : De Jongh, 1937)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; fascisme; interbellum; democratie; democratisch socialisme; socialisme; dictaturen