Officieel verslag van het Buitengewoon Kongres gehouden op 29 en 30 november en 1 december 1919 in het Volkshuis van Brussel. - Belgische Werkliedenpartij (BWP) (Brussel : BWP, 1920)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Tweede Internationale (1889-1919).; Derde Internationale (1919-1943).; Belgische Werkliedenpartij (BWP).; congressen