Socialistische liederenbundel [Bladmuziek]. (St.-Niklaas : BWP-federatie Sint-Niklaas)
Deze bundel bevat volgende liederen
De Internationale
Werkmanslied
Achturenmarsch
Bloedige Sneeuwvlokken
Het Kanailje
Op Werkers!
Sociaal Credo
Socialistenmarsch
Stemt voor de Socialisten
Veracht niemand
Verdeelers
Banierzang
De Oproerige Soldaat
't Moleken van Tsaaie
O neen geen aalmoes, arme kinderen
Weg de Oorlog
't Is Mei!
Lieve Mei
Zij die niet slapen
Eens
Den Nieuwen Tijd
De Wapens Neer
Roode Turners
Balade van den Rooden Zanger
De Jonge Garde
Arbeidersstaal
Zegt jongren, denkt gij daar wel aan!
Vrouwen stemt rood!
Moeder, ga voor je kindje staan
Te Wapen!
Bevat de tekst van o.a. De Internationale, Achturenmarch...
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: strijdliederen; liederen; socialisme