Liederen van de arbeid [Bladmuziek]. - Beversluis, Martien; Ainesz, N. (Amsterdam : Arbeiderspers, 1932)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De Wevers
De Dorschers
De Bouwers
Boetende Vrouwen?
De Ploegers
De Wieders
De Pottenbakker
De Schovenbinder
De Mijnwerker
De Sleepers
De Schuthaag
De Smid
De Ziekenzuster
De Bloemenventer
De Klokkenspeler
De Man met de Zeis
De Molenaar
Het Schoenmakertje
De Veerman
Het Fabriekskind
De Klokkenmaker
De Glasblazer
De Sterrenwacht
De Graver en de Stem
Voorheen
De Mijn
Het Mijnpaard
De Mijnlamp
De Ramp
Daarboven
De Uitgang
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen