De Gentse werkersverenigingen in 1887 - Balthazar, Herman (Gent : [s.n.], 1964)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Overdruk uit : Handelingen der Maatschappij voor Geschiedenis en Oudheidkunde te Gent (dl. 18)
Nederlands
Monografie
Keywords: SM Vooruit nr.1.; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; beroepsverenigingen; vakbondsgeschiedenis