De opstand der proletariërs : geschiedenis der omwenteling van 18 maart 1871. - Ten Brink, Jan (Amsterdam : Funke en van Santen, 1876)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Commune van Parijs