Marxisme en revisionisme. - Gorter, Herman; Pannekoek, Anton (Amsterdam : Fortuyn)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Revisionisme