Gedenkschrift van het gemeentelijk Antwerpsch onderwijzend personeel : 1940-1945. - Christiaens, Emiel; Van de Moortel, Maurits; De Wilde, Frans (Antwerpen : Solidariteitsfonds Antwerpsch gemeentelijk onderwijs)
Deze brochure bevat volgende gedichten : Elegie - Rouw en stilte - Aan mijn zoon - Eens door de vijand overmand - In memorian Piet Graré - In het grauw der troosteloze dagen...
Nederlands
Monografie
Keywords: verzetsbeweging; Wereldoorlog 2; joodse gemeenschap; poëzie; Antwerpen