Organised labour in the war. - Price, John; Bevin, Ernest (Middlesex : Penguin, 1940)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Engels
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; arbeid; oorlog