Rode strijdliederen [Bladmuziek] : aandenken aan een avond van strijdkultuur. ([S.l.] : [s.n.])
Deze brochure bevat volgende liederen
ABVV mars
Acht uren mars
Broeders, verheft u ter vrijheid
De Internationale
De jonge garde
Kameraadschapslied
Het kanailjelied
Mariannelied
Partizanenlied
Socialistenmars
Solidariteitslied
Uit der dagen grauwe zorgen
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: strijdliederen