Een Belgische vakbond in Engeland - Eekelers, Willem (Antwerpen : [s.n.], 1919)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Centrale der Metaalbewerkers van België (CMB).; Wereldoorlog 1; vakbondsgeschiedenis