Liederenbundel [Bladmuziek]. ([S.l.] : SVV)
Deze brochure bevat volgende liederen
Solidariteitslied
De jonge garde
Kameraadschapslied
Strijdlied der Weense arbeiders
Deense socialistenmarsch
Broeders, verheft u ter vrijheid
De gedachten zijn vrij
Vaarwel en geode nacht
Lieve lente
Nachtegalencanon
Goede morgen
Hoog op de gele wagen
Daar was e wuf die spon
De scheresliep
'k Heb mijn wagen volgeladen
Mulderslied
Het zonlicht tegemoet
De brothers
Ritme
Iwan en Petrousjka
Yamasuki
De boom staat op de bergen
De internationale
Al huilen stormen nog zo fel
En s' avonds
Al die willen te kaperen varen
Plantone la vigne
La route de Montpellier
My Bonnie is over the ocean
Home on the range
Nederlands
Frans
Engels
Bladmuziek
Keywords: liederen