Onze liederen [Bladmuziek] : eerste reeks. - Kring der Socialistische Volksvoordrachten (Leuven : Ontvoogding)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Sociale Jeugd
De Internationale
De Roode Vlag
Onze Roode Vaan
Banierzang
Vrijheidslied
Vergeet hen niet!
Lied van het Proletariaat
Ons hart verkrijgt ge nooit
De wapens neer!
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen