Acht liederen [Bladmuziek] : pinksterfeest 1935 - Tiggers, Piet (Amsterdam : AJC, 1935)
Deze brochure bevat volgende liederen
De stormram
Lentelied
Kom mee
De lente
Jan de Mulder
Vier weverkens
Er was een oorlogsschip
Afrikaans bruiloftslied
S/92/031
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: AJC (Nederland).; liederen; partituren