Liederen uit de revue "Awel, wa zegd'er nu van" [Bladmuziek]. ([Gent] : [s.n.])
Deze bundel bevat volgende liederen
Visscherslied
De laster
Voddenlied
De belastingen
Sotkoor
De liedjeszanger
Geen wapens of geen oorlog meer
De Frank
De woeker
De klokluiders
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; podiumkunsten