SJW liederbundel [Bladmuziek]. - Socialistische Jonge Wacht (SJW) (Brussel : SJW)
Deze bundel bevat volgende liederen
De Internationale
Socialistenmarsch
De Jonge Garde
Ijzeren Frontmarsch
Wir sind das bauvolk
SJW-Lied
Arbeiders, Boeren
Broeders, laat ons...
Broeders, verheft u!
Solidariteitslied
Onsterfelijke offers
Banniera Rossa
Deensche Socialistenmarsch
Saam zijn wij sterk
Kameraad
Beurt onze vlaggen
Het moet gaan
De Roode Vaan
Als wij schrijden
Uit der Dagen grauwe zorgen
Het Zonlicht tegemoet
Als wij marsjeeren
Kom zing mij een lied
Bij 't krieken der Dagen
Wij zijn jong
Makkers op!
't Is Meie
Als de Zondag!
Wat is de wereld wijd!
Kameraadschapslied
Er is geen mooier wijder land
De Roode vlam
De Mei is gekomen
Schoon Lieveken, waar waarde gij
Waar de wind waait...
Het liedje van den Voerman
Een vreemde, arme snuiter
Geniet het Leven!
Anne Marieken
Saire Marijs
Die kat kom weer
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; socialistische jeugdbeweging