Socialistische liederen [Bladmuziek]. - Galle, Marc (Aalst : [s.n.])
Deze brochure bevat volgende liederen
De internationale
ABVV-marsch
Bandiera Rossa (avanti populo)
Solidaritetislied
Morgenrood
Vriendschapslied
Uit ter dagen grauwe zorgen
Mariannelied
Kameraden, wij marcheren
De gedachten zijn vrij
Broeders, verheft u ter vrijheid!
Socialistenmarsch
De jonge garde
Socialisten tegen kapitalisme
Danklied van Harry Pinky
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen