Wel aan dan, zingt [Bladmuziek]. - Arbeiders Jeugd Centrale (AJC) (Amsterdam : AJC)
Deze brochure bevat volgende liederen
Daar breekt een nieuwe voorjaarsdag
Het zou een jager
Al onder den weg van Maldegem
Vrolijk springen wij
Molenaartjes wind
Nederlands
Partituur