Evolutie van de Vlaamse Beweging van 1795 tot 1950 : 1. oorsprong van de verfransing - Picard, Leo (Antwerpen : Standaard Boekhandel, 1963)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Vlaamse Beweging; politieke geschiedenis