Strijdliederen ten voordele van de Socialistische Vrouwenbond [Bladmuziek]. (Geraardsbergen : Volkshuis)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Internationale
Weg de oorlog
Ons Meilied
Wij zijn jong
Als wij marsjeeren
De jonge garde
Het lied van Marianne
Socialisten Marsch
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: strijdliederen; liederen; Geraardsbergen