Lied der Zeit [bladmuziek] : Spanien 1936-39 : Liedertexte zu den Schallplatten der 11. Internationalen Brigade. (Antwerpen : Excelsior)
Deze brochure bevat volgende liederen
Mamita mia
Das Bataillon Edgar André
Hans Beimler
Die Thälmannkolonne
Ballade der XI. Brigade
Lied der Moorsoldaten
Jaramafront
Ernst Busch in Paris
Duits
Bladmuziek
Keywords: Spaanse Burgeroorlog; liederen; partituren