Liederboekje [bladmuziek]. - Lovensche Arrondissement Club voor Hoogstudenten (S.l : [s.n.])
Deze brochure bevat volgende liederen
De Vlaamsche Leeuw
Groeninge!
De Zwarte Leeuw
Wilhelmus van Nassouwe
Het Lied der Vlamingen
Ons Vaderland
Mijn Vlaanderen heb ik hartelijk lief
O Schelde
Noordzee!
Beiaardlied
Artevelde's lied
Kerelslied
De Leeuwenstandaard
Klokke Roeland
Krachtlied
Daar is mar één Vlaanderen
Aan die Havere
Omdat ik Vlaming ben
Strijdkreet
Iö vivat
Gaudeamus igitur
A, a, a. Valete Studia
Goud en Zilver
Het zwart-bruine bier
Oude Rolderskracht
Ergo Bibamus
Met Jan
Vive la Companeia
Buis
De Gilde viert
Al zingend 't vrije lied
Kerlingaland
Het liedje van den beiaardier
Nog is 't bloeiende
Hemelhuis
Aan u alleen
't Liedeken van den schilder
Het Molenaarsmeisje
Tinneken van Heule
Ring-King
Rooken
Kermislied
De Vink
Speldewerkerslied
Als 't Zondag is
Hij die geen liedje zingen kan...
Lapper Krispijn
Reuzenlied
La Brabançonne
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen