[Brochure van Samenwerkende Maatschappij 'Vooruit' uitgegeven n.a.v. de Parlementsverkiezingen in 1891]. - SM Vooruit ([S.l.] : [s.n.])
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bevat geen titelpagina
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; coöperatieve beweging