Liederen van Emiel Hullebroeck [Bladmuziek]. - Hullebroeck, Emiel (Brussel : Boekhandel De Standaard)
Deze brochure bevat volgende liederen
Het lied der Vlaamse Meisjes
Het lied van Pater Callewaert
O, gij Zonnige, Wonnige Wereld!
Kerligaland
Mooi Grietje
Scheiden
Liefdelied
Moederke Alleen
Wiegeliedje
Marieken
In mijn lievekens hoveken
De Jongens zeggen 't aan de Maisjes
Als' t Zondag is
Aan U alleen
De Wiegende Mijnwerker
Hemelsche liefde
Hij die geen liedje zingen kan
Op Kerstdag
Marleentje
Kermislied
Het Boorlingsken
Ring-King
Moedertaal
Mijn kleen, kleen dochterke
Door wel en wee
Speldewerksterslied
Noordzee
In 't Klavergroen
Slape zacht
't Liedeken van den Schilder
Mijn Lieveke
Van den Zanger
De Bietebauw
Hemelhuis
Liefdewandeling
Lapper Krispijn
Voor 't kantkussen
Van 't Kosterken
't Kindeken slaapt
De verhuizende Meid
Vlaamsche Kermis
Brief uit Vlaanderen
Jezus' Moeder
De Kwikstaart
Huwelijkslied
Eerste-Communielied
Verjaringslied
Eerste Missielied
Jubellied
Liefdadaigheidslied
Koninginnelied
Van 't Maseurken
Het Lied van den Landman
Het Kerelslied
Het Kindje
Tineken van Heule
Het zijn geen jongens
De Gilde viert
Testament van een student
De Fijnproevers
Schachtenliefde
Champagne
Het Lied der Vlaamsche Hoogeschool
Van 't schoone wiedsterke
Jan en Annemie
Grietje
Brief uit Frankrijk
De Dahlia
Wij willen
Zendelingsbede
Vrijersliedje
De Ooievaar
Van Jan den Mosselman
Klompenliedeke
Kalme rust
Paschen
't Liedje van den Beiaardier
De Voorspelling
Stantje en Wantje
Het meisje van den buiten
Karlijntje
Peetjes Brief
Sprookjeswereld
Vlaanderens Maagd
Van den witten ezel
Brouwerslied
Aan mijn Belgen bij den Ijzer
Het landje van belofte
Naar Scherpenheuvel
Mijn Fientje
Klaes die sprak zyn moeder aen
Wat moeder schreef
Afrikaansch Wiegeliedje
Sonnedaal
Die Sterretje
Uit pure Pret
Studentenlied
Trouw
Brief uit Cezembre
De Boeven van Fresnes
De Strijdzang der Houthakkers
De Weezang van Auvours
Morgenrood
De Blauwvoet
Het Wiegelied der Vlaamschgezinde Moeder
Mijn Paradijsje
Het Kempisch Osseboerken
De Brief van den Schacht
Vrijheidslied
Krontjong Pandan
Lied van Smart
Troubadourslied
Nina Bobo
Slaap, kindje slaap!
Djika begini?
Is 't zoo?
Asam Kana
Tari Piring
Bordendans
Hela Rotan
Rotan trekken
Dansliedje 'Ramai dendam, rassajang...'
Avondliedje
Kolé-Kolé
Roeiliedje
Dansliedje 'Ramai dendam, dedam tjerlélé...'
Dansliedje 'Sajang eh!...'
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Vlaamse Beweging; liederen