Liedboek [Bladmuziek]. - CSC-Vormingswerk (Brussel : CSC-Vormingswerk)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Internationale
Socialistenmars
Deense socialistenmars
Broeders, verheft u ter vrijheid!
De jonge garde
Onsterfelijke offers
Het lied van de veensoldaten
Vaandellied
Solidariteitslied
Warschawjanka
Mariannelied
Uit der dagen grauwe zorgen
Wat is de wereld wijd
't Is meie
Kameraden, wij marcheren
De rode smeden
Wij zijn jong
Oproep
ABVV mars
Kameraadschapslied
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen