Liederen voor Vlaanderen en Nederland [Bladmuziek]. - De Clercq, René (Amsterdam : René de Clercq)
Deze brochure bevat volgende liederen
Eén volk, één naam
Daar is maar één land
Vlaanderen, verblijden
Daar moet veel strijds gestreden zijn
Daar moet ik zijn
Aan die van Havere
De heeren die geen heeren zijn
Een man is anders
Vloei zachtkens, o Leye
De roemrijke activisten
Nederland, mijn land geworden
Wanneer oranje is weergekeerd
Scheepspraat
Het lied van Groot-Nederland
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen; Groot-Nederlandse gedachte