Vlaamsche liederen [Bladmuziek] : uitgevoerd door de V.N. Wacht Gent. (Gent : Cyr. Strobbe)
Deze brochure bevat volgende liederen
Klokke Roeland
Mijn Vlaanderen heb ik hartlijk lief
Vlaanderen
Aan U alleen
De verworpelingen van den Yzer
Archief Leo Magits
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Vlaamse Beweging; liederen