Het program van de communistische partij van de Sovjet-Unie : nieuwe editie aanvaard door het 27ste congres van de CPSU op 1 maart 1986. ([S.l.] : [s.n.], 1986)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: communistische ideologie; Sovjet-Unie.