Liederen van Jan Broeckx [Bladmuziek] - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius Diamantbewerkers Propaganda-Club)
Deze brochure bevat volgende liederen
Arbeiders-Oproep!
Ons denken doodt men niet!
Vrij, het Recht!
Arbeiders-Taal
Ballade van den Rooden Zanger
Roode Vlag
Rijst het Rood...
Roode Belijdenis
Vrijheid
Gelijkheid
Broederlijkheid
De Roode Vloot
Loutering
Ken U Zelf!
Ons Lied
Als Rots zoo vast
Ons vrij Bestaan
Roode Turners
Roodborstje
Meifee!
Volharding
Roode Jeugd
Krachtlied
Hier is mijn harte...
Huldezang (Voor ons Havenvolk)
Ik ben van Vlaanderland
Hooge Toren!
Vlaandren, dierbaar land!
Liefdelied
Minnezang
Mijn Vrijer is een Kerelken
Lisette en Leentje
Trijn
Van Trijn en Piet
Klein Spinnewiel
Het lied van den Smid
Van 't Maagdeken
Kermislied
Reuzegom!
Jurriaan's reize rondom de Wereld!
Ik heb u lief
Gij zijt mijn Wonne-kind
Breek uw Band!
Voor U, mijn Lentekind!
Zomernacht
Zomerweelde
Zomervijver
In den Toren
Janneke-Maan
Avond
Van den Smeder
Marschlied
Avondliedje
Scheepsjongenslied
Ik ken een rustig plekje
Lenteregen
Naar Buiten!
Klein Moederken
Raad
De Musschen
Alleen bij Moederken
Hop, mijn Paardeken!
Ons huisje
Wij varen!
De Leeuwerik
Voor mijn Zusje
Kindeken bidt
Avondklokje
De Pekker
Het Ruiterken
Het Matroosje
Van 't kanarievogelken
Grootjes Koekebak
Het Sneeuwwit Vogeltje
Vaderlandsch Gebed
Kerstvisioen
Jan Maat
De Engelenwacht
Poppenmoedertje
Moederkenszorgen
Het wonder tik-tak
Van het heksken
Konijntjesgenoegen
Als 't Kindje
Kukeluku
Varemanslied
Het houthakkertje
Het bietje
Zeejongensliedje
Kolonisten-leven
Liesjes's Sinterklaas
Klaas ongeluk
Piet Moeial
Jan Kladpot
Jan de gaper en Piet de slaper
Mietje's wiegelied
Groot Klein-Jantje
Jan de Trommelaar
De gouden zee
Trommelen
Het wilde paardje
Sinterklaas
Schippeken varen
Broerken slaapt
Breiliedeken
Paardje-rijden
Op zee!
Karrekiet!
Jongens-wiegelied
Lentedans
Boterwegen
Vriezeman
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen