Democratie in stormtij : democratisch socialisme in de crisisjaren dertig - Delvo, Edgard (Antwerpen Amsterdam : De Nederlandsche Boekhandel, 1983)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: planisme