Het imperialisme, de wereldoorlog en de sociaal-democratie. - Gorter, Herman (Amsterdam : J.J. Bos, 1920)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: sociaaldemocratie; imperialisme; Wereldoorlog 1