Ocho canciones de guerra (1812-1938) [Bladmuziek]. ([S.l.] : Ed. Español)
Deze publicatie bevat volgdende liederen
Trágala
El pendón morado
El carlista
Los Emoscados
Romance de Antonio Coll
Coplas la defensa de Madrid
Coplas del tren blindado
Que será?
Spaans
Partituur
Keywords: liederen; partituren