Camille Huysmans : een levensbeeld gevestigd op persoonlijke getuigenissen en eigen werk - Roemans, Rob; van Assche, Hilda; Van Cauwelaert, Frans (Hasselt : Heideland, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Roemans, Rob, dedicatee: Huysmans, Camille, dedicatee: Huysmans, Camille
Dedicator: van Assche, Hilda, dedicatee: Huysmans, Camille, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: Tweede Internationale (1889-1919).; Huysmans, Camille