Enquête sur la question sociale en Europe. - Huret, Jules (Paris : Perrin et Cie, 1897)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; sociale vraagstukken