Contre l'alcoolisme : un programme socialiste. - Granet, Marcel (Paris : Librairie du Parti Socialiste, 1911)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialistische arbeidersbeweging; kapitalisme; vakbondsstrategieën; anti-alcoholisme; alcoholisme; kritische opstellen