Levensberichten : Kamer van Volksvertegenwoordigers = Notices biographiques : Chambre des Représentants. - Kamer van Volksvertegenwoordigers (Brussel : Kamer van Volksvertegenwoordigers.)
Bibliotheek Camille Huysmans
AANWEZIG : 1962,1966,1968,1975,1977,1979,1981
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: Kamer van Volksvertegenwoordigers; biografische woordenboeken