L' évolution politique dans les diverses races humaines. - Letourneau, Ch. (Paris : Lecrosnier et Babé, 1890)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; sociologie; maatschappijvormen; regeringsvormen; politieke besluitvorming