De ontwikkeling van de werkgelegenheid in de lid-staten (1954-1958). - Commissie van de Europese Gemeenschappen ([S.l.] : EEG, 1961)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; economisch beleid; Europese Unie (EU).