Het opstandige lied [Bladmuziek] - Troelstra, Dirk; Heerspink, B.; De Geyter, A. (Amsterdam : Arbeiderspers)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Aan de strijders
Boodschap op de hei
Mijnwerkerslied
De gevangene
Rondedans
Claegh-liedeken
De Internationale
Vrijheidslied
Roode vlag
Stort, o arbeiders...
Socialistenmarsch
Mariannelied
Soldatenliedje
De afscheidshymne
Wij geuskens willen nu singhen
Volk, ontwaak!
De jonge garde
De nieuwe tijd
De carmagnole
Wijl ons niemand heeft bevrijd...
Bladmuziek van verschillende socialistische liederen
Nederlands
Partituur
Keywords: arbeiderscultuur; partituren; strijdliederen; liederen