21e Syndikaal Kongres gehouden op 15, 16 en 17 juni 1922 in het Volkshuis te Brussel : stenografisch verslag - Mertens, Corneel; Syndikale Kommissie van België (Brussel : Syndikale Kommissie van België, 1922)
Fonds Perrone
Nederlands
Monografie