Het wettelijk statuut der vakbonden : stenografisch verslag der studiedagen gehouden te Oostende, van 21 tot 23 december 1935 - Syndikale Kommissie van België (Brussel : SKB, 1936)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie