Capital et travail, ou Mr. Bastiat-Schule (de Delitzch). - Lassalle, Ferdinand (Paris : Librairie du Progrès, 1880)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Met een notitie over de ontwikkeling van het socialisme in Frankrijk en Duitsland en over het leven van Ferdinand Lassalle
Frans
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; arbeid; historisch materialisme; kapitalisme; marxisme; marxistische economie; anarchistische pers; Frankrijk; Duitsland