L' oeuvre d'une classe : histoire documentaire de la Société Coopérative des Ouvriers du Centre au Progrès à Jolimont : 1886-1911. - Rousseau, Eugène (Gand : Volksdrukkerij, 1911)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; coöperatieve beweging; coöperatieve activiteiten; België; Centre