Een socialistisch plan voor het ekonomisch herstel : werkdokument : Sevi-werkgroep Economie. - Studie- en Documentatiecentrum Emile Vandervelde Instituut (SEVI) (Brussel : SEVI, 1981)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: economisch beleid