Socialistische liederenbundel [bladmuziek] - BWP-federatie Gent-Eeklo (Gent : Gentsche Federatie der BWP, 1928)
Deze bundel bevat volgende liederen
De Internationale
Sociaal Credo
Volkeren ontwaakt
Zij die niet slapen
De Roode Vlag
De Jonge Garde
Roode Turners
Uit der dagen grauwe zorgen
Socialistenmarsch
Verbroedering
Ten Strijd
Vrijheidslied
Achturenmarsch
Strijdzang bij de Werkstaking
Het lied van Marianne
Stemt voor de socialisten
Spinners, vereenigt U!
Onze Roode Vaan
Banierzang
Het Kanailje
Verdeelers
Bloedige sneeuwvlokken
De wees van den Communard
Wij zijn het Volk
Wat zoudt gij zonder 't werkvolk zijn?
Werkmanslied
Wij zijn zoo gemeen
Veracht niemand
Liberalen, denkt gij daar wel aan
Het lied van het Hemd
Het Continuesmeisje
De Vrouw is niets
Mijn buurman
't Moleken van Tsaaie
De Blauwe Kiel
Klaasavond
De arme dichter
De Kinderen der Fabriek
Vergeet hen niet
De leerling van Christus
Waarom ik ben een Roode Socialist
Kent gij dat Land
'k Ben 't Oud
Aan Emiel Moyson
Ter herinnering aan A. Van Beveren
Aan den Volksvriend Ed. Anseele : bij zijn invrijheidsstelling opgedragen
De Smid van den Vrede
Weg de Oorlog
Ons Meilied
Hulde aan den Arbeid : feestlied voor den eersten mei
Lieve Mei
't Is Mei
Hoezee de eerste Mei
L'Internationale
Bevat de tekst van o.a. De Internationale, Het Mariannelied...
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: strijdliederen